Що таке перманентний макіяж губ, брів, очей?

Перманентний макіяж - це внесення пігменту під верхній шар дерми на глибину до 1 мм за допомогою голки ручним або апаратним методом.

Процедура проходить у два етапи. Спочатку майстер малює ескіз та підбирає відтінок, згідно з вашими побажаннями та кольоротипом. Потім вводить пігмент. Вже на першому етапі ви можете оцінити форму. Побачити, як делікатно та гарно ПМ змінює вираз обличчя.
Через півтора-два місяці після первинної процедури, якщо треба, майстер робить корекцію. Доводить форму та колір до ідеалу.
І вже через рік ви прийдете на рефреш – оновлення кольору. Більше ніякого особливого догляду не потрібно.

Чим відрізняється перманентний макіяж від татуажу.


Відрізняються тільки техніки. Наприклад, раніше татуаж передбачав внесення пігменту більш щільно та глибоко. Через це він залишався назавжди, часто мігруючи в неприродні відтінки. А сучасні техніки перманентного макіяжу передбачають незмінність кольору. Пігмент просто поступово світлішає та з часом повністю виходить з дерми.

Так що можете сміло записуватись на процедуру перманентного макіяжу до фахівця в нашій студії. Тут ви точно отримаєте вичерпну консультацію та ідеальний вигляд надовго!