Робити пудрове напилення брів, губ, очей чи ні? Перманентний макіяж - за і проти

Плюси ПМ

  • Робить вас незалежною від обставин.
Ви виглядаєте виразно та доглянуто 24 години на добу. Зранку у ліжку, на пляжі в спеку, під дощем восени, із захисною маскою на обличчі – ви красиві завжди. Жінки з активною життєвою позицією та алергією на косметику завдяки ПМ почуваються максимально вільними!

  • Суттєво економить ваш час та береже нерви.
Вам не треба з точністю ювеліра вимальовувати кути або хвостики бровам, контур губам, робити стрілочки однаково рівними а їх кінчики бездоганно гострими. Усе зроблено за вас. Пийте каву, обіймайте рідних – витрачайте час на приємні моменти життя.

  • Виконує камуфляжну функцію.
За допомогою ПМ можна позбутися асиметрії брів, сховати рубці , гранули Фордайса або шрами від герпесу на губах. Додати густоти або заповнити прогалини на бровах. Навіть синій колір губ легко ховає перманентний макіяж. Львів, в моєму кабінеті корегуються будь-які з недоліків.

  • Омолоджує.
Вікові зміни – це не тільки зморшки. Знебарвлена шкіра губ теж видає вік. І це легко виправити, підкоригувавши контур і тон за допомогою ПМ. Зони брів та очей це також стосується. ПМ брів прибирає похмурий погляд, який старить. Татуаж повік з розтушовкою візуально піднімає зовнішні куточки очей. Розкриває погляд. Додає очам блиску.

Мінуси ПМ

Вони дуже умовні і при виборі професійного майстра легко перетворюються на плюси.

  • Це дорого
На перший погляд так. Але ви порахуйте економію грошей та часу на: косметику, brow-майстра, щомісячні корекції, засоби для укладки брів та інше. Скільки виходить за рік-два? Порівняйте самі.

  • Це боляче
ПМ – майже атравматична процедура. Тому більшість клієнтів робить її без анестезії. Але больовий поріг у кожного різний. Для особливо чутливих я застосовую анестетик.

  • Більше не треба малюватися, а я хочу
То на здоров’я. ПМ скоріше натуральна основа на кожен день. І вона зовсім не позбавляє вас можливості робити яскравий мейк. Навпаки. Це – крута база під нього.

  • Це ризик заразитися
Це не «мінус», а міф! Усі витратні матеріали у майстра одноразові. А до вашої шкірі він торкається виключно в гумових рукавичках.

  • Це фіолетові губи, сірі стрілочки та сині брови
Ні. Сучасні пігменти дають стійкий передбачуваний результат і лише світліють з часом.

  • У ПМ є протипоказання
Так. І це – єдиний мінус. Які протипоказання – шукайте в окремій статті.

Якщо ж ви хочете зробити перманентний макіяж у Львові, але вагаєтесь чи маєте додаткові запитання, запишіться на консультацію до досвідченого майстра в нашій студії. Це безкоштовно і для себе ви зможете отримати чіткі відповіді та прийняти правильне рішення.